Varilux Multifocale Brillenglazen

Geniet van elk detail in uw leven met de nieuwste generatie Varilux brillenglazen. En omdat uw dag vraagt om meer dan één bril, profiteert u nu van een scherp aanbod op uw tweede bril!

UW DAG VRAAGT OM
MEER DAN EEN BRIL
Hoeveel verschillende activiteiten onderneemt u per dag? Dat zijn er meer dan u denkt. Van werken, boodschappen doen tot sporten en van reizen tot heerlijk genieten van het najaarszonnetje.

Met uw dagelijkse Varilux multifocale bril ziet u met één bril op alle afstanden scherp. Maar wist u dat er ook Varilux brillenglazen bestaan met specifieke eigenschappen die uw ogen extra ondersteunen tijdens al deze momenten?

NU SCHERP AANBOD
OP UW TWEEDE BRIL*!
Voor elk moment van de dag de geschikte Varilux bril. Welke tweede bril past het beste bij uw levensstijl?
 Vraag in de winkel naar de voorwaarden, actie geldig t/m 3 december 2017.
07.30 UUR: NAAR HET WERK MET DE AUTOBRIL
Klaar om de dag te starten en naar het werk te gaan. Een autobril maakt iedere rit aangenamer en veiliger. Deze vermindert hinderlijke schitteringen in het donker en u geniet van een verhoogd contrast. We kunnen de meekleurende brillenglazen van Transitions Xtractive ook aanbevelen: deze kleuren zelfs op achter de autoruit!
09.30 UUR: AAN HET WERK MET DE MULTIMEDIABRIL
We zijn constant verbonden via allerlei digitale apparaten. Multimediabrillenglazen helpen de ogen ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen. Daardoor heeft u minder snel last van vermoeide en droge ogen of nek- en schouderklachten.
12.30 UUR: GENIETEN VAN DE ZON MET DE ZONNEBRIL
Overdag even een frisse neus halen en genieten van de najaarszon! Zorg dan wel voor een goede UV-bescherming. Kies daarom een zonnebril met een zo hoog mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF). Wist u dat wij uw zonnebril identiek kunnen maken aan uw dagelijkse Varilux bril? U kiest alleen een andere kleur brillenglazen.
18.30 UUR: ACTIEF MET DE OUTDOORBRIL
Heeft u een actieve of sportieve levensstijl, dan mag een outdoorbril niet ontbreken. Deze brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Verbeter uw prestaties door uw brillenglazen af te stemmen op uw outdoor-activiteit.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 november 2017